Verzending

Bij Treposports begrijpen we dat een naadloze en transparante verzendervaring net zo belangrijk is als het vinden van het perfecte product. Hier is alles wat u moet weten over ons verzendproces:

1. Verwerkingstijd: Onze producten zijn uniek en worden op bestelling gemaakt. Daarom kan de verwerkingstijd variëren, meestal meer dan 30 dagen. Deze tijd is een ruwe schatting en is afhankelijk van wanneer u uw bestelling plaatst.

2. Realtime Geschatte Levertijden: Op elke productpagina vindt u realtime geschatte levertijden. Deze informatie wordt bijgewerkt en is te vinden onder de knop “Voeg toe aan winkelwagen”. Ook tijdens het afrekenen en in de orderbevestigingsmail wordt deze informatie verstrekt.

3. Track & Trace: Zodra uw bestelling is verzonden, sturen we een track en trace-code naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven. Met deze code kunt u de voortgang van uw pakket volgen, vanaf het moment van verzending tot aan de bezorging.

4. Onze Toewijding: We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze service om de doorlooptijd te verkorten. We begrijpen dat het ontvangen van uw creatie zo snel mogelijk van essentieel belang is, en we werken hard om dit te realiseren.

Bij Treposports streven we naar een naadloze en plezierige verzendervaring, zodat u met vertrouwen bij ons kunt bestellen en genieten van uw unieke producten.

Gratis verzending

We geven je een unieke service, je kunt ook maar één custom t-shirt bestellen

Productietijd

De productietijd bedraagt 30 dagen vanaf het moment van orderbevestiging.

Design opties

Verander de kleuren, voeg logo's, namen, nummers, alles toe zonder extra kosten.

Made in Holland

De productie-, creatie- en ontwerpprocessen zijn allemaal Gemaakt in Nederland

Treposports

Treposports ontwerpt en produceert op maat gemaakte sportkleding van hoge kwaliteit. We leveren unieke outfits die zowel presteren als er geweldig uitzien. Ontdek hoe Treposports jouw sportervaring verbetert met onze custom sportkleding.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van acties
© 2024 Treposports Gemaakt door ITmarkt.nl