Sponsoren

Bij Treposports geloven we in de kracht van samenwerking en gemeenschap. We zijn trots op onze samenwerkingen met atleten, sportteams, evenementen en andere organisaties die onze passie voor sport en een actieve levensstijl delen. Hier leest u meer over onze sponsorprogramma’s en hoe u een samenwerking met ons kunt aangaan.

Onze Sponsoren:

1. Atleten: Wij ondersteunen atleten op elk niveau, van opkomende talenten tot ervaren professionals. Onze gesponsorde atleten krijgen toegang tot hoogwaardige sportkleding, trainingstools en exclusieve merchandise om hen te helpen hun doelen te bereiken.

2. Sportteams: Treposports sponsort sportteams in verschillende disciplines. We bieden aangepaste teamkleding, uitrusting en ondersteuning bij evenementen om teams te helpen presteren en samen te werken in stijl.

3. Evenementen: Wij zijn trots om sportevenementen te sponsoren die de gemeenschap inspireren en samenbrengen. Onze sponsoring omvat vaak promotionele materialen, vrijwilligersondersteuning en gepersonaliseerde producten voor deelnemers.

4. Organisaties: Treposports werkt samen met organisaties die een positieve impact hebben op de sportgemeenschap. We bieden ondersteuning in de vorm van producten, financiële bijdragen en promotionele hulp.

Wat we bieden:

  • Kwaliteitsproducten: Als sponsor ontvangt u toegang tot onze hoogwaardige sportkleding en uitrusting, ontworpen om prestaties te optimaliseren en comfort te bieden.
  • Promotionele Ondersteuning: We helpen u om uw evenementen of prestaties te promoten via onze marketingkanalen, inclusief sociale media, nieuwsbrieven en onze website.
  • Samenwerkingsmogelijkheden: Onze sponsors krijgen de mogelijkheid om samen te werken aan speciale projecten, co-branded producten en gezamenlijke evenementen.

Hoe te solliciteren:

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Treposports? Wij horen graag van u! Hier is hoe u zich kunt aanmelden voor ons sponsorprogramma:

  1. Vul ons sponsorformulier in: Bezoek onze website en vul het sponsorformulier in met details over uzelf, uw team of uw evenement. Vergeet niet om uw contactgegevens en relevante informatie op te nemen.

  2. Beschrijf uw doelen: Laat ons weten hoe een samenwerking met Treposports u kan helpen uw doelen te bereiken en hoe wij kunnen bijdragen aan uw succes.

  3. Verzend uw aanvraag: Stuur het ingevulde formulier naar ons toe en ons team zal uw aanvraag beoordelen. 

Contact:

Heeft u vragen over ons sponsorprogramma of wilt u meer weten over samenwerkingsmogelijkheden? Neem dan contact op met ons sponsorteam via info@treposports.nl of gebruik het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder.

Bij Treposports zijn we altijd op zoek naar nieuwe en opwindende samenwerkingen die onze gemeenschap kunnen inspireren en versterken. We kijken ernaar uit om samen met u geweldige resultaten te bereiken!

Gratis verzending

We geven je een unieke service, je kunt ook maar één custom t-shirt bestellen

Productietijd

De productietijd bedraagt 30 dagen vanaf het moment van orderbevestiging.

Design opties

Verander de kleuren, voeg logo's, namen, nummers, alles toe zonder extra kosten.

Made in Holland

De productie-, creatie- en ontwerpprocessen zijn allemaal Gemaakt in Nederland

Treposports

Treposports ontwerpt en produceert op maat gemaakte sportkleding van hoge kwaliteit. We leveren unieke outfits die zowel presteren als er geweldig uitzien. Ontdek hoe Treposports jouw sportervaring verbetert met onze custom sportkleding.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van acties
© 2024 Treposports Gemaakt door ITmarkt.nl