Garantie

Bij Treposports zijn we trots op de kwaliteit en vakmanschap van onze op maat gemaakte sportkleding. We streven ernaar om u de beste producten en service te bieden. Hier vindt u alle informatie over onze garantie en hoe u er gebruik van kunt maken als u ooit problemen ondervindt met uw aankoop.

Onze Garantie:

1. Kwaliteitsgarantie: Wij garanderen dat al onze op maat gemaakte sportkleding vrij is van materiaal- en fabricagefouten bij normaal gebruik. Mocht u een defect product ontvangen, dan zullen wij het product vervangen of repareren, afhankelijk van de situatie.

2. Garantieduur: Onze garantieperiode is 1 jaar vanaf de leveringsdatum. Binnen deze periode kunt u aanspraak maken op reparatie of vervanging van het defecte product, mits het defect niet het gevolg is van slijtage, onjuist gebruik of ongeoorloofde wijzigingen.

3. Uitsluitingen: Onze garantie dekt geen schade veroorzaakt door:

  • Normale slijtage
  • Onjuist gebruik of misbruik
  • Ongevallen, zoals vallen of stoten
  • Ongeautoriseerde aanpassingen of reparaties
  • Gebruik voor andere doeleinden dan waarvoor het product bedoeld is

Hoe een Garantieverzoek in te dienen:

1. Neem contact op met onze Klantenservice: Neem contact op met onze klantenservice via e-mail, telefoon, of gebruik het contactformulier op onze website. Geef een gedetailleerde beschrijving van het defect en voeg indien mogelijk foto’s bij.

2. Voorzie ons van Orderinformatie: Zorg ervoor dat u uw ordernummer en aankoopbewijs bij de hand heeft wanneer u contact met ons opneemt. Dit helpt ons om uw aanvraag sneller te verwerken.

3. Beoordeling en Goedkeuring: Ons team zal uw garantieverzoek beoordelen en contact met u opnemen voor verdere instructies. Als uw verzoek wordt goedgekeurd, zullen wij de nodige stappen ondernemen om het product te repareren of te vervangen.

4. Terugsturen van het Defecte Product: In sommige gevallen kan het nodig zijn om het defecte product naar ons terug te sturen voor inspectie. Wij zullen u voorzien van een verzendlabel en instructies voor de retourzending.

Vervanging en Reparatie:

  • Vervanging: Als uw product niet kan worden gerepareerd, zullen wij het vervangen door hetzelfde model of, indien niet beschikbaar, een vergelijkbaar model van gelijke waarde.
  • Reparatie: Als uw product gerepareerd kan worden, zullen wij de reparaties uitvoeren en het product zo snel mogelijk naar u terugsturen.

Uw Tevredenheid is Belangrijk:

Bij Treposports doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw op maat gemaakte sportkleding. Onze garantie is ontworpen om u vertrouwen en gemoedsrust te geven bij het gebruik van onze producten. Als u vragen heeft over onze garantie of hulp nodig heeft bij een garantieverzoek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Bedankt voor uw vertrouwen in Treposports!

Gratis verzending

We geven je een unieke service, je kunt ook maar één custom t-shirt bestellen

Productietijd

De productietijd bedraagt 30 dagen vanaf het moment van orderbevestiging.

Design opties

Verander de kleuren, voeg logo's, namen, nummers, alles toe zonder extra kosten.

Made in Holland

De productie-, creatie- en ontwerpprocessen zijn allemaal Gemaakt in Nederland

Treposports

Treposports ontwerpt en produceert op maat gemaakte sportkleding van hoge kwaliteit. We leveren unieke outfits die zowel presteren als er geweldig uitzien. Ontdek hoe Treposports jouw sportervaring verbetert met onze custom sportkleding.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van acties
© 2024 Treposports Gemaakt door ITmarkt.nl