Dit doet Trepo!

Sportkleding voor iedereen

Custom Sportkleding

Voor een sporter is de pasvorm en stofsoort erg belangrijk. Trepo Sports kiest met zorg de juiste kwaliteit van stoffen voor de klant.

Subimatietechniek

Sublimatie is een printtechniek waar er op  papier een afdruk wordt gemaakt en deze door middel van verhitting op de kleding wordt geperst.

Goede Support

Wij staan altijd klaar voor onze klanten zowel online per email en telefonisch. Eveneens op locatie zijn we goed bereikbaar.

De TrepoDesigner

Met de TrepoDesigner is het vrij eenvoudig je eigen clublogo en sponsornaam op het wedstijdshirt te plaatsen, en deze daarna online te bestellen.

Sportballen

Naast een scala aan custom sportkleding bieden we ook sportballen van het merk FieldPro. aan.

Trepo denkt mee

Wij nemen onze ervaringen mee en delen deze graag met onze nieuwe klanten, voor een optimale service.

Eigen ontwerpafdeling

Het is mogelijk dat wij met ons eigen Trepo Designers team voor je vereniging aan de slag gaan voor custom kleding.

Sport Accessoires

Vraag naar de mogelijkheden die wij  bieden als het gaat om bedrukte sport accessoires. Dit alles voor junior en senior.

Prijs kwaliteit

Door onze uitstekende prijs kwaliteit verhouding ben je gegarandeerd aan het juiste adres voor je sportkleding.

0
+
Kleuren beschikbaar
0
+
borders beschikbaar
0
Pre-made Designs
0
uur
per dag geopend

Sportshirts voor iedereen

Van jong tot oud en van man tot vrouw

Uniek design tenue. Bent u op zoek naar zelf ontworpen team outfits voor uw sportclub of vereniging? TREPO SPORTS vervaardigd volledig custom made sportkleding van professionele kwaliteit voor voetbal, darts, volleybal, basketbal, handbal, korfbal, ijshockey en vele andere sporten.

Wij ontwerpen en fabriceren uw outfit snel en gemakkelijk. U kunt uw eigen ontwerp aanleveren of u kunt kiezen uit een van onze basis ontwerpen en zelf uw kleur , tekst en initialen toevoegen.

Uw outfit is voor vele indoor en outdoor sporten beschikbaar. Voor zowel de recreatieve alsmede professionele sportbeoefenaar. Ook kleding voor sporten als MOTORCROSS, PAINTBALL, DART EN BOWLING, ROEIEN, TRIATLON kunnen worden ontworpen en geproduceerd.

Scholen en bedrijven

Van een middelbare school tot een bedrijfsteam

Trepo Sports levert rechtstreeks aan scholen, bedrijven en instellingen. Vraag nu een messcherpe offerte aan. Altijd een gratis digitale proefdruk mogelijk. Overtuig uzelf ervan bij ons de beste deal eruit te slepen.

Custom sportkleding

Trepo Sports levert al vanaf 15 stuks

Trepo sports ontwerpt en fabriceert sportkleding alleen op bestelling die exact aansluit bij uw wensen. Professionele kwaliteit voor een betaalbare prijs en geproduceerd binnen de EU maar ook in het midden en verre oosten. Altijd met de mogelijkheid om zelf: het ontwerp, de kleuren, initialen, rugnummers, sponsoropdruk te kiezen. Juist dit maakt uw sportkleding uniek.
Dit alles leverbaar in de juiste maten voor zowel junioren als senioren en verkrijgbaar