Jens Toornstra en Alphense Boys

Jens Toornstra en Alphense Boys

Jens Toornstra (Feyenoord): speelde in 2009 nog bij Alphense Boys (tweede klasse) en maakte in 2010 zijn debuut in de eredivisie voor ADO Den Haag. Jarenlang speelde hij in de jeugd van amateurclub Alphense Boys. Daar liep hij veelal rond in Trepo Sports wedstrijdkleding. Gelukkig hebben we de foto`s nog. De meeste hebben we geselecteerd.

Jens Toornstra en Alphense Boys

De naam van Jens Toornstra is inmiddels onlosmakelijk aan Alphense Boys verbonden. De huidige speler van Feyenoord voetbalde negen jaar in de jeugdopleiding bij Alphense Boys, waar hij in het kampioensjaar 2008-2009 topscorer werd en een transfer naar ADO Den Haag verdiende. Op amateurbasis weliswaar, maar binnen enkele maanden kreeg Jens een profcontract aangeboden. In de winter van 2012-2013 maakte hij de overstap naar FC Utrecht. Begin juni 2013 maakte hij onder Louis van Gaal tevens zijn debuut in het Nederlands Elftal in een oefenwedstrijd tegen Indonesië

Share this post