Vervaardig je eigen ontwerp sporttenue door middel van sublimatiedruktechniek

Vervaardig je eigen ontwerp sporttenue door middel van sublimatiedruktechniek

Om een sponsor te overtuigen is het vaak goed om een presentatie te geven en om een aantal ontwerpen in 3d te laten zien. Een eigen ontwerp tenue kan namelijk ook in de stijl van de sponsor worden gemaakt. Vaak maken wij een digitale schets in de vorm van een `graphic design. In de kleuren van de club, het bedrijf en met sponsornaam aan de voorzijde, sponsorlogo op de mouw. Ook kunnen er initialen en rugnummers worden meegedrukt. Doordat we door middel van sublimatie druktechniek tenue`s vervaardigen is het mogelijk om ongelimiteerd en alle bedrukkingen mee te sublimeren. De sublimatie mogelijkheden zijn onbegrensd en er zijn tal van modellen beschikbaar. En ook een replica of eigen wens kan omgezet worden in een fysiek sporttenue.

 

s

Share this post