FC Zaanstreek ook in seizoen 2021-2022 in Trepo Sports voetbaltenue`s

FC Zaanstreek ook in seizoen 2021-2022 in Trepo Sports voetbaltenue`s

Zaanstad- Ook het aankomend seizoen zal Zaalvoetbalvereniging FC Zaanstreek weer in Trepo Sports spelen. Het eerste team van de ploeg uit Zaanstad (Noord Holland) komt uit in de 1e klasse KNVB. De club heeft 16 teams waaronder een dames en jeugdafdeling en speelt al jaren in de KNVB en KZZ (Koepel Zaalvoetbal Zaanstreek) competitie. Dit jaar ontwikkelde de ploeg een nieuw uittenue. Dit tenue zal later dit jaar worden uitgerold. Vorig seizoen ontwikkelde Trepo al het unieke custom made standaard thuistenue. Uiteraard in de clubkleuren babyblauw en wit. Meer informatie over de Zaanse zaalvoetbalvereniging is te vinden op www.fczaanstreek.nl

Share this post